Everything about tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

You're utilizing a browser that may not supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a simpler Variation to supply you with the best practical experience.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve prepareına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. ten santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda six santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır prefabrik ev modelleri edilir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çAlright keyifli.

Prefabrik ev fiyatı çanakkale prefabrik almadan önce kesinlikle arazinizin ev yapmak edirne prefabrik ev fiyatları için müsait olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar teslim prefabrik ev yaptıracağınız firma biz bu işleri yapıyoruz bile dese siz yinede belediye ve resmi kurumlardan bunun onayını almanız gerekiyor.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu prefabrik ev modelleri evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, dış materyallerde çok daha kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya doğru taşımaya yetecektir.

Ancak genel olarak değerlendirildiğinde, konteyner evler geleneksel konutlara nazaran daha uygun fiyatlıdır.

You are using a browser that may not supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a less complicated Edition to provide you with the greatest expertise.

kırklareli prefabrik ev fiyatları Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik villa fiyatına zemin betonundan oturuma hazır kuruluma her şey dahildir.

Report this wiki page